Otac Meghan Markle Osudio Je Kćer I Princa Harryja
Otac Meghan Markle Osudio Je Kćer I Princa Harryja

Video: Otac Meghan Markle Osudio Je Kćer I Princa Harryja

Video: Otac Meghan Markle Osudio Je Kćer I Princa Harryja
Video: СРОЧНО! Снуп Догг ждет в гости Меган Маркл и принца Гарри 2024, Marš
Anonim

Thomas Markle tvrdoglavo čini sve da se ogradi od svoje poznate kćeri. Čak i prije braka, Meghanin odnos s ocem pogoršao se zbog njegovih izjava o kraljevskoj porodici. Thomas se nadao da će povratiti naklonost svoje kćeri, ali je više volio publicitet nego ponovno okupljanje sa voljenom osobom. Nedavno se na kanalu 5 pojavio dokumentarni film "Thomas Markle: Moja priča". U njemu je otac vojvotkinje kritizirao njegovu kćer i njenog muža. Prema Markleu, Meghan i Harry odlučili su se preseliti u Kanadu samo zbog novca, a ne zbog želje da pobjegnu iz štampe. "Svaka mlada djevojka želi postati princeza i ona (Megan) je uspjela, ali odriče se svega i čini se da je to zbog novca", rekao je Thomas.

Thomas Markle
Thomas Markle

Legion-Media

Markle se takođe prisjetio da je njegova ćerka obećala da će se brinuti o njemu kad ostari. Sada se penzioner razočarao u nasljednicu i u to kako se ophodila s njim. „Već imam 75 godina. Vrijeme je da održite riječ i pobrinite se za tatu”, kaže otac vojvotkinje. Prema Thomasu, Megan je platio školarinu i najam njezina stana kad je tek započela glumačku karijeru, pa ne smatra sramotnim primati novac za intervju o njenoj kćeri ili fotografiju. "Oni (kraljevska porodica i vojvode od Sussexa) duguju mi sve što sam prošao", rekao je otac Markle.

Muškarac je razgovarao i sa svojim zetom. Prema njegovom mišljenju, princ nije smio tako burno reagirati na ono što pišu tabloidi. "Ponaša se kao preosjetljivo dvanaestogodišnje dijete", podijelio je svoje mišljenje Thomas, napominjući da nikada nije osobno vidio Harryja, već je samo razgovarao s njim telefonom.

Image
Image

Fotobank

Uprkos zategnutim odnosima sa kćerkom, muškarac je priznao da mu jako nedostaje i da se ne nada da će jednog dana razgovarati. Posljednji put razgovarali su kada je imao srčani udar neposredno prije kraljevskog vjenčanja. Zbog operacije Thomas nije mogao prisustvovati proslavi i iskreno je rekao da je Megan, kao otac, bila ljubomorna na princa Charlesa. „Pogledao sam svoju prelijepu kćer i sanjao da budem tu pored nje. Zahvalan sam Charlesu što ju je odveo do oltara, ali dio mojih suza bio je upravo zbog ovoga”, - rekao je Thomas.

Preporučuje se: